Blog: Binnenkijken in vakantiehuizen met een mix van vintage en nieuw.

. 1 van 50

< Terug naar blogoverzicht

Binnenkijken in vakantiehuizen met een mix van Vintage & Nieuw.

Een paar weken geleden kwam Maartje Weekhout bij mij langs in de winkel om toffe vintage meubels te kopen voor vakantieappartementen in Huisduinen. Omdat het eindresultaat zo tof is geworden, leek het mij leuk om foto's te delen van het eindresultaat.

Oud & Nieuw interieur in Vakantiehuis

Wat het interieur van deze vakantiehuizen extra leuk maakt, is de mix van vintage meubels uit mijn webshop en nieuwe stukken. Door het gebruik van teak meubels met Scandinavische stijl, rotan fauteuils en Deense ladekastjes creëer je een fijne sfeer die perfect past bij de historische setting van het gebouw.

Monumentaal Erfgoed aan de Kust

In het monumentale Logementsgebouw, in de duinen bij het Noord-Hollandse Den Helder, zijn door BOEi drie bijzondere erfgoedlogies gerealiseerd. Het Logementsgebouw, in de volksmond 'het Casino', is in 1942 gebouwd voor het onderbrengen van de Duitse Marine in Den Helder. Het gebouw biedt nu onderdak aan drie bijzondere vakantie appartementen.

Waarom Kiezen voor Vintage Meubels?

Vintage meubels bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar dragen ook bij aan duurzaamheid door hergebruik. Elk meubelstuk vertelt zijn eigen verhaal en brengt een unieke persoonlijke sfeer in de ruimte. Hierdoor wordt elke hoek van deze appartementen een ontdekking.

Lijkt het je leuk om een verblijf te boeken aan de Noord-Hollandse kust? Bezoek de boekingspagina voor meer informatie.

X Mariëlle

Geen blog missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis vintage inspiratie + kortingsacties en winkel openingsdagen in je mailbox♥  Max. 2x per maand. 

 

< Terug naar blogoverzicht

 

© 2015 - 2024 Meutt vintage & interior - webshop voor vintage interieur producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel